Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 70 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature hulpkracht AGF Beilen

Voor ons filiaal te Beilen zijn wij op zoek naar een enthousiaste hulpkracht (M/V) voor de afdeling Aardappelen, Groente en Fruit(AGF). Het gaat hierbij om een medewerker die doorgaans 2 tot 12 uur per week werkzaam wil zijn in de supermarkt op de afdeling AGF. Een rooster wordt in overleg bepaald, echter je dient wel beschikbaar te zijn op zaterdag. 

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je bent flexibel in de uitvoering van je werkzaamheden;
  • Je bent beschikbaar op zaterdag;
  • Je dient zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
  • Je beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid;
  • Je bent minimaal 16 jaar oud;
  • Je bent woonachtig in Beilen of in de directe omgeving.

 

Het salaris van een vakantiekracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd.

 

Voor vragen c.q. verdere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met een van de kaderleden van filiaal Beilen, te bereiken onder telefoonnummer 0593-542848.

 

Heb je interesse in een baan als hulpkracht bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je hier een online sollicitatieformulier invullen en opsturen.