Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 70 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature hulpkracht bezorgdienst Oosterwolde

Voor ons filiaal te Oosterwolde zijn wij op zoek naar enthousiaste

BEZORGERS (M/V), voor de bezorging van boodschappen

 

Het gaat hierbij om medewerkers die doorgaans 2 tot 12 uur per week werkzaam willen zijn als bezorger. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig bezorgen van de boodschappen bij de klant met de daarvoor ter beschikking gestelde bedrijfsauto. De klant rekent de boodschappen bij de deur af. Op dit moment zijn de bezorgtijden verdeeld in twee blokken, te weten van 16.00-18.00 uur en van 18.00-20.00 uur. Daarnaast verzamel je voorafgaand aan de bezorging de bestelde boodschappen in de winkel. Een rooster wordt in overleg bepaald, echter je dient wel beschikbaar te zijn op een aantal dagen van maandag t/m zaterdag.

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je bent minimaal één jaar in het bezit van rijbewijs B c.q. hebt voldoende rijervaring opgedaan;
  • Je bent in ieder geval beschikbaar op een aantal dagen van maandag t/m zaterdag van 15.00-21.00 uur;
  • Je bent betrouwbaar, serieus, communicatief vaardig en servicegericht;
  • Je beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid en verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent woonachtig in Oosterwolde of in de directe omgeving.

 

Het salaris van een hulpkracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd.

 

Voor vragen c.q. verdere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met één van de kaderleden van filiaal Oosterwolde, te bereiken onder telefoonnummer 0516-515775.

 

Heb je interesse in een baan als bezorger bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je hier een sollicitatieformulier hulpkracht invullen en opsturen.