Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 70 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature hulpkracht diverse werkzaamheden Lemmer

Voor ons filiaal te Lemmer Verlaet zijn wij op zoek naar enthousiaste

Hulpkrachten (M/V)

voor diverse werkzaamheden in de winkel

 

Het gaat hierbij om medewerkers die doorgaans 2 tot 12 uur per week werkzaam willen zijn in de supermarkt. Je taken zullen hoofdzakelijk bestaan uit het verzamelen van de bestelde boodschappen uit de winkel voor de bezorging van boodschappen en daarnaast kun je ingezet worden voor kassawerkzaamheden. Een rooster wordt in overleg bepaald, echter je dient wel beschikbaar te zijn op een aantal doordeweekse dagen van 07.00-14.30 uur.

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je bent flexibel in de uitvoering van je werkzaamheden;
  • Je bent in ieder geval beschikbaar op een aantal doordeweekse dagen van 07.00-14.30 uur;
  • Je dient zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
  • Je beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid;
  • Je bent minimaal 16 jaar oud;
  • Je bent woonachtig in Lemmer of in de directe omgeving.

 

Het salaris van een hulpkracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd.

 

Voor vragen c.q. verdere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met één van de kaderleden van filiaal Lemmer Verlaet, te bereiken onder telefoonnummer 0514-565250.

 

Heb je interesse in een baan als bezorger bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je hier een sollicitatieformulier hulpkracht invullen.