Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 70 supermarkten en 66 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature Hulpkracht Nieuw Roden

Voor ons filiaal te Nieuw Roden zijn wij op zoek naar enthousiaste Hulpkrachten (M/V) voor de kassa- en de versafdelingen

 

Het gaat hierbij om medewerkers die vanaf 1 september a.s. werkzaam willen zijn op de kassa- en de versafdelingen. Een rooster wordt in overleg bepaald, echter je dient wel beschikbaar te zijn op een aantal ochtenden en/of middagen per week.

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je bent flexibel in de uitvoering van je werkzaamheden;
  • Je bent beschikbaar op een aantal ochtenden en/of middagen per week;
  • Je beschikt over een flinke dosis aanpakkersmentaliteit;
  • Je beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid;
  • Je bent minimaal 16 jaar oud;
  • Je bent woonachtig in Nieuw Roden of in de directe omgeving.

 

Het salaris van een hulpkracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd.

 

Voor vragen c.q. verdere inlichtingen over deze vacature, kom dan langs in het filiaal of neem contact op met een van de kaderleden van filiaal Nieuw Roden, te bereiken onder telefoonnummer 050-5012276.

 

Heb je interesse in een baan als hulpkracht op de afdeling kassa of een van de versafdelingen bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je hier het sollicitatieformulier invullen.