Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 70 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature hulpkracht vers Helpman

Voor ons filiaal te Groningen Helpman zijn wij op zoek naar enthousiaste hulpkrachten (M/V) voor de afdelingen vers vlees, vleeswaren/kaas en de bakkerij. Het gaat hierbij om medewerkers die doorgaans 2 tot 12 uur per week werkzaam willen zijn in de supermarkt op de afdelingen vers vlees, vleeswaren/kaas en de bakkerij. Een rooster wordt in overleg bepaald, echter je dient in ieder geval beschikbaar te zijn op zaterdag en zondag.

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je bent beschikbaar op zaterdag en zondag;
  • Je bent flexibel in de uitvoering van je werkzaamheden;
  • Je dient zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
  • Je beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid;
  • Je bent minimaal 18 jaar oud voor de afdeling vers vlees;
  • Je bent minimaal 16 jaar oud voor de overige afdelingen;
  • Je bent woonachtig in Groningen of in de directe omgeving.

 

Het salaris van een hulpkracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd.

 

Voor vragen c.q. verdere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met een van de kaderleden van filiaal Groningen Helpman, te bereiken onder telefoonnummer 050-5261476.

 

Heb je interesse in een baan als hulpkracht bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je hier een sollicitatieformulier invullen en opsturen.