Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 70 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature hulpkracht verzamelen/bezorgen Appelscha

Voor ons filiaal te Appelscha zijn wij op zoek naar enthousiaste

HULPKRACHTEN (M/V)

Voor het verzamelen en bezorgen van de bestelde boodschappen uit de winkel

 

Het gaat hierbij om medewerkers die doorgaans 2 tot 12 uur per week werkzaam willen zijn in de supermarkt. Je taken zullen hoofdzakelijk bestaan uit het verzamelen van de bestelde boodschappen uit de winkel voor de bezorging van boodschappen. Een rooster wordt in overleg bepaald, echter je dient wel beschikbaar te zijn op een aantal doordeweekse dagen en op zaterdag.

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je bent flexibel in de uitvoering van je werkzaamheden;
  • Je bent in ieder geval beschikbaar op een aantal doordeweekse dagen en op zaterdag.
  • Je dient zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
  • Je beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid;
  • Voor het verzamelen van de boodschappen dien je minimaal 15 jaar oud te zijn;
  • Voor het bezorgen van de boodschappen dien je één jaar in het bezit te zijn van rijbewijs B c.q. heb je voldoende rijervaring opgedaan;
  • Je bent woonachtig in Appelscha of in de directe omgeving van Appelscha.

 

Het salaris van een hulpkracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd.

 

Voor vragen c.q. verdere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met één van de kaderleden van filiaal Appelscha, te bereiken onder telefoonnummer 0516-430970.

 

Heb je interesse in een baan als hulpkracht bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je hier een online sollicitatieformulier invullen.