Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 70 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

 

Vacature hulpkracht vers vlees Gorredijk

Voor ons filiaal te Gorredijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste hulpkracht (M/V) voor de afdeling vers vlees. Het gaat hierbij om medewerkers die doorgaans 2 tot 12 uur per week werkzaam willen zijn op de afdeling vers vlees. Een rooster wordt in overleg bepaald, echter je dient wel op vrijdag en zaterdag beschikbaar te zijn.

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je bent beschikbaar op vrijdag en zaterdag;
  • Je hebt affiniteit met de werkzaamheden omtrent vers vlees;
  • Je bent flexibel in de uitvoering van je werkzaamheden;
  • Je dient zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
  • Je beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid;
  • Je bent minimaal 18 jaar oud;
  • Je bent woonachtig in Gorredijk of in de directe omgeving;

 

Het salaris van een hulpkracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd.

 

Voor vragen c.q. verdere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met één van de kaderleden van filiaal Gorredijk, te bereiken onder telefoonnummer 0513-466215.

 

Heb je interesse in een baan als hulpkracht op de afdeling vers vlees bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je hieronder een sollicitatieformulier hulpkracht invullen en opsturen.

 

 

Solliciteer direct als hulpkracht

Locatie

Waar wil je werken?*
Indien je in een supermarkt wilt werken, geef dan hier onder aan in welke(e) filia(a)l(en) je bij voorkeur zou willen werken.
Voorkeur 1
Voorkeur 2
Voorkeur 3

Personalia

Opleiding

Beschikbaarheid

Vakantie

Overig

Vul hier niets in a.u.b.