Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 70 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Hulpkracht Wat Maak Je Menu Lemmer Verlaet

Voor ons filiaal te Lemmer Verlaet zijn wij op zoek naar een enthousiaste hulpkracht (M/V) voor de verzorging van Wat Maak Je Menu. Het gaat hier om een medewerker die op vrijdag en zaterdag beschikbaar is van 10.00 t/m 16.00 uur en die doorgaans 2 tot 12 uur per week werkzaam wil zijn. Een rooster wordt in overleg bepaald. Naast de werkzaamheden bij het kookmeubel voor de verzorging van Wat Maak Je Menu kun je ook ingezet worden op andere afdelingen binnen de supermarkt.

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je bent enthousiast en hebt affiniteit met koken;
  • Je bent op vrijdag en zaterdag beschikbaar van 10.00 t/m 16.00 uur;
  • Je bent flexibel in de uitvoering van je werkzaamheden;
  • Je dient zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
  • Je beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid, klantgerichtheid en verkooptalent;
  • Je bent communicatief vaardig en kunt een boodschap duidelijk overbrengen;
  • Je bent minimaal 16 jaar oud;
  • Je bent woonachtig in Lemmer of in de directe omgeving.

 

Het salaris van een hulpkracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd.

 

Voor vragen c.q. verdere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met één van de kaderleden van filiaal Lemmer Verlaet, te bereiken onder telefoonnummer 0514-565250.

 

Heb je interesse in deze functie als hulpkracht bij Poiesz Supermarkten B.V., dan kun je hieronder een sollicitatieformulier invullen en opsturen.