Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 70 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature hulpkrachten diverse afdelingen Opende

Voor ons filiaal te Opende zijn wij op zoek naar enthousiaste

HULPKRACHTEN (M/V)

voor diverse afdelingen: de afdeling KW, de afdeling kassa en de afdeling vers vlees

 

Het gaat hierbij om medewerkers die doorgaans 2 tot 12 uur per week werkzaam willen zijn in de supermarkt. Een rooster wordt in overleg bepaald, echter je dient voor de afdelingen KW en kassa op een aantal dagdelen in de week beschikbaar te zijn en voor de afdeling vers vlees ben je ten minste een dagdeel op zaterdag beschikbaar.

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je bent voor de afdelingen KW en kassa beschikbaar op een aantal dagdelen in de week, voor de afdeling vers vlees dien je ten minste een dagdeel op zaterdag beschikbaar te zijn;
  • Je bent flexibel in de uitvoering van je werkzaamheden;
  • Je dient zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
  • Je beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid;
  • Je bent minimaal 15 jaar oud voor de afdeling KW;
  • Je bent minimaal 16 jaar oud voor de afdeling kassa;
  • Je bent minimaal 18 jaar oud voor de afdeling vers vlees;
  • Je bent woonachtig in Opende of in de directe omgeving.

 

Het salaris van een hulpkracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd.

 

Voor vragen c.q. verdere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met één van de kaderleden van filiaal Opende, te bereiken onder telefoonnummer 0594-657007.

 

Heb je interesse in een baan als hulpkracht bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je hier een sollicitatieformulier invullen.