Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 70 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature hulpkrachten KW en kassa Sneek Boschplein

Kom werken bij de Poiesz in Sneek Boschplein!

 

Wij zoeken enthousiaste

HULPKRACHTEN (M/V)

voor de afdeling Kruidenierswaren(KW) en voor de afdeling Kassa

 

Opzoek naar een bijbaan bij Poiesz? Dan hebben wij twee superleuke vacatures!

We zijn op zoek naar jou als jij:

 

  • graag aan de slag gaat als vulploegmedewerker op de afdeling KW of als kassamedewerker op de afdeling Kassa in de Poiesz supermarkt;
  • 2 tot 12 uur per week beschikbaar bent;
  • in ieder geval overdag beschikbaar bent op een aantal dagen in de week;
  • klantvriendelijk, flexibel en zelfstandig bent;
  • net zo goed houdt van samenwerken in een team;
  • woonachtig bent in Sneek of in de directe omgeving.

 

Het salaris van een hulpkracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd. Let op: je bent minimaal 15 jaar oud voor de functie als vulploegmedewerker op de afdeling KW en je bent minimaal 16 jaar oud voor de functie als kassamedewerker op de afdeling Kassa.

 

Heb je vragen over deze vacatures? Neem dan contact op met één van de kaderleden van filiaal Sneek Boschplein, te bereiken onder telefoonnummer 0515-413118. Zij vertellen jou graag meer over de inhoud van deze functies.

 

Heb je interesse in een baan als hulpkracht bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je hier een sollicitatieformulier invullen.