Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 70 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature hulpkrachten vlees gorredijk

Voor ons filiaal te Gorredijk zijn wij op zoek naar enthousiaste hulpkrachten (M/V) voor de afdeling vlees en vleeswaren. Het gaat hierbij om medewerkers die doorgaans 2 tot 12 uur per week werkzaam willen zijn op de afdeling vlees en vleeswaren als hulpkracht. Een rooster wordt in overleg bepaald, echter je dient wel beschikbaar te zijn op zaterdagochtend/middag en een aantal middagen en/of avonden door de week.

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je bent beschikbaar op zaterdagochtend/middag en een aantal middagen en/of avonden door de week;
  • Je bent flexibel in de uitvoering van je werkzaamheden;
  • Je dient zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
  • Je beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid;
  • Je bent minimaal 16 jaar oud;
  • Je bent woonachtig in Gorredijk of in de directe omgeving.

 

Het salaris van een hulpkracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd.

 

Voor vragen c.q. verdere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met één van de kaderleden van filiaal Gorredijk, te bereiken onder telefoonnummer 0513-466215.

Solliciteren kan je doen door hier een solllicitatieformulier voor hulpkrachten in te vullen.