Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 70 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Voor ons filiaal in Groningen Hoogkerk zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Kassamedewerk(st)er (M/V)

in combinatie met het volgen van een BBL- opleiding

    

Functie-inhoud:

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een verantwoordelijk, hardwerkend en vriendelijk persoon die een voortreffelijke klantenservice biedt. Als kassamedewerk(st)er ben jij het visitekaartje van de winkel. Je zult verantwoordelijk zijn voor de betaling bij de kassa en zult ervoor zorgen dat de klanten altijd de beste service wordt geboden. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, het vermogen om je energie en snelheid aan de behoeften van de klant aan te passen en om te gaan met stressvolle situaties. Het betreft hier een dienstverband van 30 uur per week voor in eerste instantie bepaalde tijd. De functie wordt aangeboden in combinatie met het volgen van een werken en leren traject (BBL) bij Poiesz Supermarkten B.V. Hierbij ben je een aantal dagen in de week aan het werk en ga je één dag in de week naar school. Herken jij jezelf in deze functie? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je dient te beschikken over de juiste mentaliteit voor service- en dienstverlening binnen de supermarkt;
  • Je bent ambitieus en ziet een toekomst binnen de supermarkt zitten;
  • Je dient accuraat te kunnen werken en bent flexibel voor wat betreft jouw inzet;
  • Je beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid en je bent representatief;
  • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
  • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Groningen.

 

Het salaris is conform de VGL-CAO, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

 

Nadere inlichtingen over de functie kun je inwinnen bij de heer R. Roskam, bedrijfsleider filiaal Groningen Hoogkerk, te bereiken onder telefoonnummer 050-5530224.

 

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, vul dan hier het sollicitatieformulier in.