Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 70 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Logistiek medewerkers met doorgroeimogelijkheid

Voor de bevoorrading van onze filialen zijn wij op zoek naar Logistiek medewerkers met doorgroeimogelijkheden naar de functie van vrachtwagenchauffeur. Altijd al gedroomd van een baan als chauffeur maar nog geen rijbewijs? Start in ons distributiecentrum als logistiek medewerker en groei door naar de functie van vrachtwagenchauffeur. Voor deze functie bieden wij, bij gebleken geschiktheid, opleidingsmogelijkheden aan. Als logistiek medewerker bestaan je werkzaamheden uit het verzamelen van de orders voor alle filialen van Poiesz Supermarkten B.V. Je kunt van maandag tot en met zaterdag ingeroosterd worden en de werktijden starten vanaf 5.00 uur.

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je bent in het bezit van een groot rijbewijs (C + CE), een chauffeurspas en een geldige code 95 of je bent bereid om dit te halen via Poiesz Supermarkten B.V.;
  • Je kunt zelfstandig werken en bent gemotiveerd om stevig aan te pakken;
  • Je bent flexibel voor wat betreft je inzet;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent beschikbaar op zaterdag en eventueel één of enkele dagen door de week;
  • Je beschikt over een goede conditie en een goede fysieke gezondheid;
  • Je woont bij voorkeur binnen een straal van max. 30 kilometer van Sneek;
  • Indien je start als logistiek medewerker ben je beschikbaar vanaf 05.00 uur.

 

Het salaris voor de functie is conform de VGL-CAO en op basis van de te doen gebruikelijke salariëring binnen de bedrijfstak afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

 

Nadere inlichtingen over de functie van vrachtwagenchauffeur of logistiek medewerker kun je inwinnen bij mevrouw K. Brouwer, medewerker P&O, de heer I. Bakker, senior teamleider filiaaldistributie, of de heer D. Postma, hoofd planning & bedrijfsbureau, te bereiken onder telefoonnummer 0515-428800.

 

Ben je geïnteresseerd? Dan kun je hieronder solliciteren door het online sollicitatieformulier in te vullen. Of stuur jouw sollicitatiebrief met CV naar:

 

Poiesz Supermarkten B.V.                         

T.a.v. mevrouw K. Brouwer

Edisonstraat 3

8606 JH  SNEEK

 

Of via email: werken@poiesz-supermarkten.nl

Solliciteer direct als vaste kracht

Locatie en functie

Waar wilt u werken?*
Indien u in een supermarkt wilt werken, geef dan hieronder aan in welke(e) filia(a)l(en) u bij voorkeur zou willen werken.
Voorkeur 1
Voorkeur 2
Voorkeur 3
Naar welke functie solliciteert u?*
Hoeveel uren per week wilt u werken?*

Personalia

Opleiding

Huidige werkgever en functie

Werkervaring - Werkgever 1

Werkervaring - Werkgever 2

Werkervaring - Werkgever 3

Beschikbaarheid

Vakantie

Overig

Vul hier niets in a.u.b.