Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 70 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Parttime vacature vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs CE.

Voor de bevoorrading van onze filialen zijn wij op zoek naar Parttime vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs CE. Als Parttime vrachtwagenchauffeur bestaan jouw werkzaamheden uit het bevoorraden van onze filialen. Daarnaast dien je vanuit de filialen goederen en emballage te retourneren naar het distributiecentrum. Op dit moment zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs die op zaterdag willen werken en eventueel één of enkele dagen door de week. Er wordt hierbij gewerkt met een vroege en een late dienst.

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je bent in het bezit van een groot rijbewijs (C + CE), een chauffeurspas en een geldige code 95 of je bent bereid om dit te halen via Poiesz Supermarkten B.V.;
  • Je kunt zelfstandig werken en bent gemotiveerd om stevig aan te pakken;
  • Je bent flexibel voor wat betreft je inzet;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent beschikbaar op zaterdag en eventueel één of enkele dagen door de week;
  • Je beschikt over een goede conditie en een goede fysieke gezondheid;
  • Je woont bij voorkeur binnen een straal van max. 30 kilometer van Sneek;
  • Je bent beschikbaar gedurende de zomerperiode.  

  • Indien je start als logistiek medewerker ben je beschikbaar vanaf 05.00 uur.

 

Het salaris voor de functie is conform de VGL-CAO en op basis van de te doen gebruikelijke salariëring binnen de bedrijfstak afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

 

Nadere inlichtingen over de functie van vrachtwagenchauffeur of logistiek medewerker kun je inwinnen bij mevrouw K. Brouwer, medewerker P&O, de heer I. Bakker, senior teamleider filiaaldistributie, of de heer D. Postma, hoofd planning & bedrijfsbureau, te bereiken onder telefoonnummer 0515-428800.

 

Ben je geïnteresseerd? Dan kun je solliciteren door hieronder het sollicitatieformulier in te vullen. Of stuur jouw sollicitatiebrief met CV naar:

 

Poiesz Supermarkten B.V.                          

T.a.v. mevrouw K. Brouwer

Edisonstraat 3

8606 JH  SNEEK

Of via email: werken@poiesz-supermarkten.nl

Solliciteer direct als vaste kracht

Locatie en functie

*
Indien u in een supermarkt wilt werken, geef dan hieronder aan in welke(e) filia(a)l(en) u bij voorkeur zou willen werken.
*
*

Personalia

Opleiding

Huidige werkgever en functie

Werkervaring - Werkgever 1

Werkervaring - Werkgever 2

Werkervaring - Werkgever 3

Beschikbaarheid

Vakantie

Overig

Vul hier niets in a.u.b.