Over Poiesz

Wij zijn Poiesz Supermarkten B.V., dé supermarkt van het Noorden. Een familiebedrijf dat 99 jaar geleden startte in hartje Sneek, de waterstad van het Noorden. Inmiddels hebben we 69 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Iedere dag staan er ruim 4.800 medewerkers klaar voor de klant. Elke dag is een kans om het nóg beter te kunnen doen. Door goed te luisteren naar wat de klant wenst en daarop in te spelen. En daar kun jij aan meehelpen!

 

Supply Chain Manager

Heb jij passie voor het creëren, implementeren en aansturen van een efficiënte en effectieve supply chain, waarbij je alle betrokken afdelingen op een juiste wijze met elkaar weet te verbinden? En zie jij het ontwikkelen en optimaliseren van processen als een grote uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons hoofdkantoor te Sneek zijn wij op zoek naar een vakbekwame

 

Supply Chain Manager

 

Wat ga je doen?

Als Supply Chain Manager ben jij verantwoordelijk voor de totale ketenbeheersing binnen onze organisatie. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het plannen, coördineren, regisseren, organiseren en monitoren van de inkomende stroom van goederen binnen Poiesz Supermarkten B.V. Je creëert samen met jouw team een zo effectief en kostenefficiënt mogelijke inbound van de leverancier/producent tot aan het moment dat goederen worden geleverd en opgeslagen in de distributiecentra en op termijn naar de filialen van Poiesz worden uitgeleverd. De kwaliteit en de kwaliteitsborging mag hierbij niet uit het oog worden verloren. Dit doe je door o.a.:

 • Regie te houden op onder andere de opslag, de leveringsperformance, het voorraadbeheer en de planningen hieromtrent;
 • Het opstellen, vertalen en controleren van korte en middellange termijnbeleid, (inkoop) plannen, planningen en beleidskaders betreffende het voorraadbeheer en de kaders die ervoor zorgen dat de gestelde uitleverpercentages en overige KPI’s (minimale houdbaarheid, kwaliteit van inslag, temperatuurkaders etc etc.) te allen tijde behaald en geborgd worden.

 

Wie ben jij?

 • Je beschikt over WO werk- en denkniveau en hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding richting Supply Chain Management, Technische Bedrijfskunde of Operations Management;
 • Je hebt werkervaring in de Supply Chain, waarbij leidinggevende ervaring een vereiste is;
 • Je hebt visie, bent communicatief sterk en je kunt proactief en oplossingsgericht werken;
 • Je bent klantgericht en weet te handelen vanuit kansen in de markt;
 • Je hebt een groot commercieel, doortastend en probleemoplossend vermogen en je bent in staat om op een op een effectieve en efficiënte wijze doelen en prioriteiten te stellen en te behalen.

 

Dit hebben wij jou te bieden:

 • Een afwisselende en uitdagende baan in een dynamische werkomgeving;
 • Volop ruimte voor jouw eigen inbreng en ideeën; Je kunt jezelf bij ons ontwikkelen!
 • Een fulltime dienstverband;
 • Een salaris en overige voorwaarden die passend zijn bij de taken en verantwoordelijkheden van de functie.

 

Maar nu vraag je je natuurlijk af wie wij zijn…

Wij zijn Poiesz Supermarkten B.V., dé supermarkt van het Noorden. Een familiebedrijf dat 99 jaar geleden startte in hartje Sneek, de waterstad van het Noorden. Inmiddels hebben we 69 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Iedere dag staan er ruim 5.000 medewerkers klaar voor de klant. Elke dag is een kans om het nóg beter te kunnen doen. Door goed te luisteren naar wat de klant wenst en daarop in te spelen. En daar kun jij dus aan meehelpen!

 

Enthousiast? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Stuur je cv en motivatie uiterlijk 19 mei a.s. naar werken@poiesz-supermarkten.nl t.a.v. Kim Brouwer, personeelsfunctionaris. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Hendrik Nauta, Manager P&O, te bereiken via telefoonnummer 0515-428800.