Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 70 supermarkten en 67 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature vakantiekracht Wat Maak Je Menu Veendam

Voor ons filiaal te Veendam zijn wij op zoek naar een enthousiaste vakantiekracht (M/V) voor de verzorging van Wat Maak Je Menu.

 

Het gaat hier om een medewerker die op zaterdag overdag beschikbaar is en in de zomermaanden werkzaam wil zijn in de supermarkt. De werktijden worden in overleg bepaald. Naast de werkzaamheden bij het kookmeubel voor de verzorging van Wat Maak Je Menu kun je ook ingezet worden op andere afdelingen binnen de supermarkt. Na afloop van de vakantieperiode bestaat de mogelijkheid om in dienst te blijven als hulpkracht.

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je bent enthousiast en hebt affiniteit met koken;
  • Je bent op zaterdag overdag beschikbaar;
  • Je bent flexibel in de uitvoering van je werkzaamheden;
  • Je dient zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
  • Je beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid, klantgerichtheid en verkooptalent;
  • Je bent communicatief vaardig en kunt een boodschap duidelijk overbrengen;
  • Je bent minimaal 16 jaar oud;
  • Je bent woonachtig in Veendam of in de directe omgeving.

 

Het salaris van een vakantiekracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd.

 

Voor vragen c.q. verdere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met één van de kaderleden van filiaal Veendam, te bereiken onder telefoonnummer 0598-725008. Heb je interesse in een baan als vakantiekracht bij Poiesz Supermarkten B.V., dan kun je hier een sollicitatieformulier invullen en opsturen.