Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 70 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature vakantiekrachten kassa en KW Leeuwarden Centrum

Kom werken bij de Poiesz in Leeuwarden Centrum!

 

Wij zoeken enthousiaste

Vakantiekrachten (M/V)

voor de afdelingen Kassa en KW

 

Opzoek naar een vakantiebaan bij Poiesz? Dan hebben wij een leuke vacature!

We zijn opzoek naar jou als jij:

 

  • graag aan de slag gaat als caissière op de afdeling Kassa of als vulploegmedewerker op de afdeling KW in de Poiesz supermarkt;
  • in de zomervakantie veel dagen kan en wil werken;
  • klantvriendelijk, flexibel en zelfstandig bent;
  • net zo goed houdt van samenwerken in een team;
  • woonachtig bent in Leeuwarden of in de directe omgeving.

 

Het salaris van een vakantiekracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd. Let op: je bent minimaal 16 jaar oud voor de functie op de afdeling Kassa en je bent minimaal 15 jaar oud voor de functie op de afdeling KW.

 

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met één van de kaderleden van filiaal Leeuwarden Centrum, te bereiken onder telefoonnummer 058-2139560. Zij vertellen jou graag meer over de inhoud van deze functie.

 

Heb je interesse in een baan als hulpkracht bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je hier een sollicitatieformulier invullen.