Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 70 supermarkten en 67 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature vakantiekrachten Lemmer Haven

Voor ons filiaal te Lemmer Haven zijn wij op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten (M/V) voor de afdeling KW. Het gaat hierbij om medewerkers die gedurende de zomermaanden werkzaam willen zijn in de supermarkt. Een rooster wordt in overleg bepaald, echter je dient wel beschikbaar te zijn op meerdere dagen c.q. dagdelen in de week en in het weekend. Na afloop van de vakantieperiode bestaat de mogelijkheid om in dienst te blijven als hulpkracht.

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je bent flexibel in de uitvoering van je werkzaamheden;
  • Je bent beschikbaar op meerdere dagen c.q. dagdelen in de week en in het weekend;
  • Je bent beschikbaar in de zomermaanden, in ieder geval in de maand augustus;
  • Je dient zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
  • Je beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid;
  • Je bent minimaal 15 jaar oud voor de afdeling KW;
  • Je bent woonachtig in Lemmer of in de directe omgeving.

 

Het salaris van een vakantiekracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd.

 

Voor vragen c.q. verdere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met een van de kaderleden van filiaal Lemmer Haven, te bereiken onder telefoonnummer 0514-534939.

 

Heb je interesse in een baan als vakantiekracht bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je hier een sollicitatieformulier invullen.