Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 70 supermarkten en 67 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

 

Vacature vakantiekrachten Staphorst

Voor ons filiaal te Staphorst zijn wij op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten (M/V) voor diverse afdelingen: de afdeling KW, de afdeling kassa, de afdeling AGF, de afdeling vleeswaren/vlees en de afdeling kaas/bakkerij. Het gaat hierbij om medewerkers die gedurende de zomermaanden beschikbaar zijn en willen werken als vakantiekracht. Een rooster wordt in overleg bepaald, echter je dient wel beschikbaar te zijn op een aantal dagen of dagdelen in de week. Na afloop van de vakantieperiode bestaat de mogelijkheid om in dienst te blijven als hulpkracht.

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je bent gedurende de zomerperiode beschikbaar op een aantal dagen of dagdelen in de week;
  • Je bent flexibel in de uitvoering van je werkzaamheden;
  • Je dient zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
  • Je beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid;
  • Je bent minimaal 15 jaar oud voor de afdeling KW;
  • Je bent minimaal 16 jaar oud voor de afdeling kassa, de afdeling AGF, de afdeling vleeswaren/vlees en de afdeling kaas/bakkerij;
  • Je bent woonachtig in Staphorst of in de directe omgeving.

 Het salaris van een vakantiekracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd.

 

Voor vragen c.q. verdere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met één van de kaderleden van filiaal Staphorst, te bereiken onder telefoonnummer 0522-463090.

 

Heb je interesse in een baan als vakantiekracht bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je hier een sollicitatieformulier invullen en opsturen.