Over Poiesz

Poiesz Supermarkten B.V. is een florerend familiebedrijf dat met een nuchtere kijk op zakendoen onderscheidend is binnen de branche en waar iedere dag 4800 medewerkers klaar staan voor de klant. Op dit moment bestaat ons bedrijf uit 70 moderne supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Het hoofdkantoor en het distributiecentrum zijn gevestigd in Sneek.

Vacature verzuimcoördinator

Poiesz Supermarkten B.V. zoekt een verzuim coördinator. Poiesz kenmerkt zich door een laag ziekteverzuim. Vanuit je kennis en ervaring lever je een belangrijke bijdrage aan het in stand houden van dit lage verzuimpercentage en ben je dé adviseur binnen onze organisatie als het gaat om verzuim en de begeleiding bij re-integratie. Je hebt uitgebreide kennis van de complexe wetgeving op het gebied van de sociale zekerheid en het inzetten van interventies binnen het verzuimproces of je bent bereid je hierin te specialiseren. Je bent de regisseur als het gaat om het uitvoeren van het verzuimbeleid en het optimaal laten verlopen van het re-integratieproces. Je coördineert de samenwerking tussen de diverse betrokkenen zoals de zieke medewerker, de leidinggevende, de bedrijfsarts en een eventuele (arbeids)deskundige. Binnen het team verzuim werk je samen met een medewerker verzuim. Het team verzuim is onderdeel van de afdeling P&O welke aangestuurd wordt door de manager P&O.

 

Wij zoeken een medewerker met:

  • een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van HRM, aangevuld met een relevante opleiding op het gebied van verzuimbegeleiding of de bereidheid om je verder te specialiseren;
  • minimaal 5 jaar werkervaring binnen een HRM afdeling, waarbij ervaring met verzuimbegeleiding een pré is;
  • bekendheid met de diverse wet- en regelgeving binnen de sociale zekerheid, zoals de wet verbetering Poortwachter, WIA, ERD WGA en ERD ZW;
  • een proactieve en besluitvaardige houding waarbij je de zaken aanvliegt vanuit een helicopterview;
  • uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk;
  • veel enthousiasme en een prettige en open persoonlijkheid;
  • zowel inlevingsvermogen als ook overredingskracht;
  • een flexibele en stressbestendige werkhouding.

 

Poiesz Supermarkten B.V. biedt:

een interessante parttime baan in een groeiende organisatie, waarbinnen ruimte is voor eigen inbreng en ideeën en waarin je veel verantwoordelijkheid draagt. Het salaris voor deze functie is conform de VGL-cao, afhankelijk van ervaring. Voor deze functie geldt een 24 urige werkweek, in eerste instantie voor bepaalde tijd, te weten een jaar. Uiteraard is het aangaan van een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd de intentie.

 

Na de voorselectie worden er een aantal kandidaten uitgenodigd voor de voortzetting van de sollicitatieprocedure middels een gesprek. Een assessment dan wel een praktijkopdracht kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

 

Nadere inlichtingen over de functie kun je inwinnen bij de heer H. Nauta, manager P&O, te bereiken onder telefoonnummer 0515-428800. Jouw schriftelijke sollicitatie voorzien van een uitgebreide motivatie en CV dien je vóór 26 mei. a.s. te sturen naar:

 

Poiesz Supermarkten B.V.                           

T.a.v. de heer H. Nauta

Edisonstraat 3

8606 JH  SNEEK                   

Of via email: werken@poiesz-supermarkten.nl

acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld