Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 70 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vakantiekrachten Sneek Noord

 

Voor ons filiaal te Sneek Noord zijn wij op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten (M/V) voor de afdeling kassa en de afdeling KW

 

Het gaat hierbij om medewerkers die gedurende de zomermaanden beschikbaar zijn en willen werken als vakantiekracht. Een rooster wordt in overleg bepaald, echter je dient wel een aantal dagen in de week beschikbaar te zijn. Na afloop van de vakantieperiode bestaat de mogelijkheid om in dienst te blijven als hulpkracht.

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je bent een aantal dagen in de week beschikbaar;
  • Je bent flexibel in de uitvoering van je werkzaamheden;
  • Je dient zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
  • Je beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid;
  • Je bent minimaal 15 jaar oud voor de afdeling KW;
  • Je bent minimaal 16 jaar oud voor de afdeling kassa;
  • Je bent woonachtig in Sneek of in de directe omgeving.

 

Het salaris van een vakantiekracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd.

 

Voor vragen c.q. verdere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met één van de kaderleden van filiaal Sneek Noord, te bereiken onder telefoonnummer 0515-416646.

 

Heb je interesse in een baan als vakantiekracht bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je hieronder een sollicitatieformulier invullen.

 

 

Solliciteer direct als vakantiekracht

Locatie

Waar wil je werken?*
Indien je in een supermarkt wilt werken, geef dan hier onder aan in welke(e) filia(a)l(en) je bij voorkeur zou willen werken.
Voorkeur 1
Voorkeur 2
Voorkeur 3

Personalia

Opleiding

Beschikbaarheid

Vakantie

Overig

Vul hier niets in a.u.b.