Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 70 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vakantiekrachten Stadskanaal

Voor ons filiaal te Stadskanaal zijn wij op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten (M/V) voor diverse afdelingen: de afdeling KW, de afdeling kassa, de afdeling AGF, de afdeling bakkerij, de afdeling vleeswaren/kaas en de afdeling vers vlees.

 

Het gaat hierbij om medewerkers die gedurende de zomermaanden beschikbaar zijn en willen werken als vakantiekracht. Een rooster wordt in overleg bepaald, echter je dient wel beschikbaar te zijn op een aantal dagen of dagdelen in de week. Na afloop van de vakantieperiode bestaat de mogelijkheid om in dienst te blijven als hulpkracht.

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je bent gedurende de zomerperiode beschikbaar op een aantal dagen of dagdelen in de week en je bent in ieder geval beschikbaar in de weken 31 t/m 33;
  • Je bent flexibel in de uitvoering van je werkzaamheden;
  • Je dient zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
  • Je beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid;
  • Je bent minimaal 15 jaar oud voor de afdeling KW;
  • Je bent minimaal 16 jaar oud voor andere afdelingen;
  • Je bent woonachtig in Stadskanaal of in de directe omgeving.

 

Het salaris van een vakantiekracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd.

 

Voor vragen c.q. verdere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met één van de kaderleden van filiaal Stadskanaal, te bereiken onder telefoonnummer 0599-822819.

 

Heb je interesse in een baan als vakantiekracht bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je hieronder een sollicitatieformulier invullen.

 

Solliciteer direct als vakantiekracht

Locatie

Waar wil je werken?*
Indien je in een supermarkt wilt werken, geef dan hier onder aan in welke(e) filia(a)l(en) je bij voorkeur zou willen werken.
Voorkeur 1
Voorkeur 2
Voorkeur 3

Personalia

Opleiding

Beschikbaarheid

Vakantie

Overig

Vul hier niets in a.u.b.