Vacature vervangend hoofd financiële administratie (M/V)

Ben jij op zoek naar een uitdagende administratieve baan waarin geen dag hetzelfde is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze financiële afdeling zijn wij op zoek naar een:

 

Vervangend hoofd financiële administratie

 

Zo ziet jouw werkdag eruit:

Als vervangend hoofd financiële administratie ben je (mede)verantwoordelijk voor een juiste, volledige en tijdige verslaglegging van alle facetten van de financiële administratie met betrekking tot het hoofdkantoor, het distributiecentrum alsmede de 69 supermarkten. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit ondersteuning bij de periodeafsluiting, controle op journalisering vanuit ERP applicaties en ondersteuning van het hoofd financiële administratie. Daarnaast ben je vraagbaak voor financieel administratief gerelateerde vragen vanuit de organisatie en ben je bezig met alle voorkomende financieel administratieve werkzaamheden, behalve de debiteuren- en crediteuren administratie. Tevens vervang jij het hoofd financiële administratie bij diens afwezigheid.

 

Door de snel veranderende wereld om ons heen zullen we ook als Finance steeds moeten schakelen. Dit betekent dat jij een belangrijke rol hebt in het up-to-date houden van een effectieve en efficiënte inrichting van de financiële administratie, zodat aan de informatiebehoefte vanuit de business en vanuit eventuele nieuwe activiteiten kan worden voldaan. Daarnaast zijn we als afdeling voor een breed palet aan zaken dienstverlenend binnen onze organisatie. Dit maakt dat de vraagstukken voor de afdeling financiële administratie steeds weer anders zijn. Hierdoor is de functie geen dag hetzelfde en blijft de baan uitdagend en variërend.  

 

Dit ben jij:

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Finance of gelijkwaardige werkervaring met  HBO werk en denkniveau;
 • Je bent analytisch sterk en kunt goed schakelen van probleem naar oorzaak en structurele oplossing;
 • Je bent in staat om de relevante applicaties te doorgronden en om binnen deze applicaties analyses uit te voeren;
 • Je bent flexibel voor wat betreft je inzet;
 • Je hebt een pragmatische instelling.

 

Dit hebben wij jou te bieden:

 • Een interessante baan in een boeiend bedrijf.
 • Zowel een fulltime als een parttime contract behoort tot de mogelijkheden.
 • Bij goed functioneren wordt je contract na een jaar verlengd voor onbepaalde tijd;
 • Een gezellige werksfeer;
 • Ruimte voor jouw inbreng en ideeën. Je kunt jezelf bij ons ontwikkelen!
 • Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving, waarin de dagen voorbij vliegen!

 

Maar nu vraag je je natuurlijk af wie wij zijn…

Wij zijn Poiesz Supermarkten B.V., dé supermarkt van het Noorden. Een familiebedrijf dat 98 jaar geleden startte in hartje Sneek, de waterstad van het Noorden. Inmiddels hebben we 69 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Iedere dag staan er ruim 5.000 medewerkers klaar voor de klant. Elke dag is een kans om het nóg beter te kunnen doen. Door goed te luisteren naar wat de klant wenst en daarop in te spelen. En daar kun jij dus aan meehelpen!

 

Enthousiast? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Ben jij de persoon die staat te springen om aan de slag te gaan op onze dynamische afdeling? Wacht niet langer en solliciteer! Stuur je cv en motivatie uiterlijk 27 april a.s. naar werken@poiesz-supermarkten.nl t.a.v. Kim Brouwer. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marleen de Jong, hoofd afdeling financiële administratie, te bereiken via telefoonnummer 0515-428800.