Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 69 supermarkten en 67 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 4800 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Winkelmedewerker slagerij diverse filialen (BBL)

Voor diverse filialen van Poiesz Supermarkten B.V. zijn wij op zoek naar een Winkelmedewerker Slagerij in combinatie met het volgen van een BBL- opleiding. De werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling slagerij. Het betreft hier een dienstverband van 24 tot 32 uur per week voor in eerste instantie bepaalde tijd. De functie wordt aangeboden in combinatie met het volgen van een werken en leren traject (BBL). De opleidingen slager en verkoopmedewerker slagerij aan de SVO Vakopleiding Food zijn bijvoorbeeld geschikte opleidingen. Wij zijn op zoek naar medewerkers die willen doorgroeien en zelfstandig als eindverantwoordelijke de afdeling slagerij kunnen runnen.

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je hebt affiniteit met vers en in het bijzonder met de producten van de afdeling slagerij;
  • Je volgt of bent bereid om een functiegerichte vakopleiding te volgen;
  • Je dient te beschikken over de juiste mentaliteit voor service- en dienstverlening binnen de supermarkt;
  • Je dient accuraat te kunnen werken en bent flexibel voor wat betreft jouw inzet;
  • Je beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid;
  • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
  • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen;
  • Je bent woonachting in het noorden van het land.

Het salaris is conform de VGL-CAO, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

 

Interesse

Nadere inlichtingen over de functie kun je inwinnen bij één van de medewerkers van de afdeling P&O van Poiesz Supermarkten B.V., te bereiken op 0515-428800 of via werken@poiesz-supermarkten.nl. Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je hier een sollicitatieformulier invullen.