De beste barbecue recepten van Poiesz

Als het zonnetje schijnt eten we het liefst lekker buiten! En dan is het extra fijn om ook de barbecue aan te steken. Maar wat leggen we erop? Bij Poiesz geven we u graag een aantal heerlijke zomerse barbecue recepten.

Word een ware grillmaster met onze gevarieerde barbecue recepten

 

Word een ware grillmaster met onze barbecue recepten! Met de gevarieerde recepten zet u ook in de zomer in een handomdraai een heerlijke barbecue maaltijd op tafel. Wat dacht u bijvoorbeeld van een broodje hamburger van rundergehakt of een heerlijk stukje black angus beef van de barbecue? Ontdek welke barbecue recepten bij u in de smaak vallen! U vindt de barbecue recepten op de receptenpagina op onze website.

Barbecue recepten van Poiesz: inspiratie voor het zomerseizoen

Bij Poiesz vinden we het belangrijk om bewust om te gaan met de natuur. Daarom halen we veel producten uit onze directe omgeving én maken we volop gebruik van seizoensproducten. Op onze website geven we daarom elk seizoen passende inspiratie voor de lekkerste recepten! En omdat de zomer hét seizoen is voor de barbecue, staan er in die warme periode volop barbecue recepten op onze website. U vindt de seizoensrecepten hier >>

Vind ook barbecue recepten in ons magazine Boodschappen!

Naast de receptenpagina op onze website, vindt u ook elke maand het magazine Boodschappen in onze winkel. Dit magazine staat boordevol inspiratie en keukentips voor de heerlijkste recepten. Bent u op zoek naar gevarieerde barbecue recepten in de zomer? Pak in het zomerseizoen dan eens zo’n magazine mee in de Poiesz winkel bij u in de buurt. U kunt ook het magazine Boodschappen online doorbladeren op onze website.