Vind uw budget recepten met poiesz!

Houdt u van koken maar moet u het doen met een beperkt budget? Dan komen budget recepten goed van pas. Hiermee zet u voor weinig geld een heerlijke maaltijd op tafel. Poiesz geeft u graag inspiratie met de lekkerste budget recepten.

Voorbeelden van budget recepten

Benieuwd welke budget recepten u zoal op onze receptenpagina kunt vinden? Wij delen graag alvast onze persoonlijke favorieten met u. Wat dacht u van een heerlijk krokante gehaktschnitzel met spinazie, ei en aardappelen of het bekende Italiaanse recept met minimale ingrediënten; de pasta carbonara? Ook een stamppot is een aantrekkelijke keuze als u wilt koken met een beperkt budget. Verder kunt u denken aan een andijviestamppot met rundersaucijs of een heerlijke variant op de stamppot spitskool. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk zelf onze receptenpagina en selecteer uw favoriete budget recepten!

 

De budget recepten van Poiesz; lekker eten voor iedereen

Als familiebedrijf vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in onze winkel. We zijn ons ervan bewust dat elke klant verschillend is en dat niet iedereen hetzelfde te besteden heeft. Daarom vindt u gevarieerde producten in onze winkels en zijn ook de recepten op onze website én in ons magazine ‘Boodschappen’ gevarieerd. Op onze receptenpagina vindt u tal van lekkere budget recepten die iedereen op tafel kan zetten. Bovendien staat het magazine ‘Boodschappen’ vol met snelle recepten en budget recepten voor kleine prijsjes. Zo eet u goedkoop, maar tóch lekker en gezond!

 

Budget recepten uit het seizoen!

Omdat we trots zijn op de weidse natuur van Noord-Nederland, halen we veel producten uit onze directe omgeving. Dat scheelt tijd en geld, maar het is ook beter voor het milieu. Zo is ook het veelvuldige aanbod van seizoensproducten een milieubewuste keuze. En daar geven we graag kookinspiratie bij. Op onze website kunt u daarom bij elk seizoen passende recepten vinden. Deze seizoensrecepten zijn regelmatig klein van prijs, maar altijd vol van smaak!

 

Dus wilt u op de kleintjes letten en bent u op zoek naar budget recepten? Kijk dan ook eens tussen de seizoensrecepten op onze website!