De lekkerste hamburger recepten

Een lekker bord friet met een heerlijk broodje hamburger kan een eenvoudige optie zijn wanneer u op zoek bent naar een snelle maaltijd. Echter, er zijn ook genoeg variaties op het klassieke broodje hamburger. Op deze pagina geven we u een aantal voorbeelden van de heerlijkste hamburger recepten!

Inspiratie voor uw hamburger recept

Onze koks van 'Wat Maak Je Menu' hebben zich gebogen over de welbekende hamburger en hebben voor u een aantal heerlijke hamburger recepten geselecteerd. Een voorbeeld hiervan is de Mega Cheese Burger waarvan de naam eigenlijk genoeg zegt: een heerlijk grote cheese-hamburger met onder andere sla, tomaat en ui tussen een hamburgerbroodje. Een bordje verse frites ernaast en het recept is compleet! Een ander hamburger recept is de Hamburger van rundergehakt. De combinatie met gebakken aardappelen en rucola-maïs salade maken dit gerecht nét weer iets anders.

Hamburger recept als bijgerecht

 

Naast de grote en uitgebreide hamburger recepten hierboven is de hamburger ook bij uitstek geschikt als bijgerecht. U kunt dan zélf bepalen hoe u uw diner samenstelt. Het is namelijk heel goed mogelijk om bij onze Big Beefburger met tomatensalsa de friet te vervangen door een heerlijke salade of een lekker frisse groente. Ook hebben we ons kleine Hamburgertje van Riperkrite kaas en tomaat in het assortiment staan. Doordat dit in eerste instantie als gourmet-gerecht bedoeld is gaat het hier om een klein formaat. Nog een aantal andere gerechtjes erbij en de tapas-maaltijd is klaar!

Naast hamburger recepten ook andere recepten

Zoals u ziet: een hamburger is zowel te gebruiken als hoofdgerecht als bijgerecht. Echter, vaak is het heerlijk om de maaltijd nog even uit te breiden met een salade van bijvoorbeeld aardappelen of witlof. Gelukkig hebben we naast de heerlijkste hamburger recepten nog legio ander recepten voor u geselecteerd. Bekijk al onze recepten op de wat-maak-je-menu -pagina, of blader online lekker door ons magazine boodschappen met de heerlijkste recepten. Eet smakelijk!