De heerlijkste Italiaanse recepten

Of het nu hoogzomer of hartje winter is, met een heerlijk Italiaans recept haalt u het warme Italiaanse klimaat in huis. De kracht van een Italiaans recept is de smaak van de gerechten. Vaak is de bereidwijze namelijk erg eenvoudig, wat ook bijdraagt aan de populariteit van de Italiaanse keuken. Samen resulteert dit in de ‘pure smaak’ die Italië kenmerkt. Haal deze smaak naar uw bord met een aantal heerlijke Italiaanse recepten van Poiesz Supermarkten!

 

De Italiaanse gerechten met de meeste wereldwijde bekendheid zijn hoogstwaarschijnlijk de pizza en de Italiaanse pasta en wij hebben hier een aantal heerlijke variaties van gemaakt.  Neem bijvoorbeeld het gehaktbrood met gegrilde tomaten pasta en champignonroomsaus, of een variatie met kip: de roergebakken kipfiletblokjes in kokos kerriesaus met pasta en Italiaanse roerbakmix.

 

Hollands én Italiaanse recepten

Éxtra leuk is het natuurlijk wanneer deze typische Italiaanse recepten gecombineerd worden met ingrediënten die hun oorsprong in Nederland vinden. Een goed voorbeeld hiervan is de tagliatelle pasta met broccoli, tomaatjes, veldsla én een Hollandse slagers rookworst! En ook hier is er een kip-variant: de tagliatelle pasta met kiprookworst en roomsaus. Daarnaast zijn er ook genoeg Italiaanse recepten te bedenken die geschikt zijn voor de lunch, neem bijvoorbeeld de maaltijdsoep van kip kerrie, soepgroenten en spaghetti!

Inspiratie voor Italiaanse recepten

Bent u nog niet uitgedroomd over een heerlijke Italiaanse maaltijd in het zonnetje op een mooie zomerdag? Voor nóg meer inspiratie neemt u een kijkje op onze receptenpagina waar u naast de lekkerste Italiaanse recepten ook allerhande andere recepten vindt. Al deze recepten bereidt u eenvoudig zelf: bij alle wat-maak-je-menu recepten zit namelijk een video waarin het gerecht 'voorgekookt' wordt!

 

Haal Italië in huis met de Italiaanse recepten van Poiesz Supermarkten!