Kip recepten

Een veelzijdig stuk vlees, dat is een feit! Geschikt voor door een (maaltijd)salade, op een lekker broodje voor de lunch of uit de oven tijdens het kerstdiner: in Nederland is kip een bekend gerecht op de etenstafel. Bij Poiesz hebben we een uiteenlopend aanbod van kip recepten verzameld op onze receptenpagina, maar op deze pagina vindt u vast een voorproefje!

Kip recepten voor ieder moment!

We kunnen de lijst zo lang maken als we willen: kipfilet, boerenkip, kip piri piri, kipcurry, kiphaasjes, kippendijen, kipschnitzel, et cetera, et cetera. De opsomming van kip recepten houdt niet zomaar op! Om u een voorproefje te geven van de recepten die we hebben samengesteld geven we u in onderstaande lijst alvast een aantal voorbeelden:

 

 

Vegetarisch kip recept

Naast de populaire varianten met kip en vlees, hebben wij ook een aantal vegetarische kip recepten. Een voorbeeld hiervan is de vegetarische fritatta met ricotta zilervliesrijst en chamignonroerbakmix met vegetarische kipstukjes. Gecombineerd met een vegetarische salade met frisse appeldressing zet u zonder moeite een vegetarische maaltijd op tafel. En natuurlijk is het ook mogelijk de kip in de andere kip recepten te vervangen voor een vegetarische variant.

Kip recepten van Wat Maak Je Menu

Een groot deel van de heerlijke kip recepten die u vindt op onze receptenpagina zijn samengesteld door onze koks van Wat Maak Je Menu. Zij hebben zich gebogen over traditionele gerechten en hebben deze in een nieuw jasje gestoken, zo ook de kip recepten. Hiermee weten ze het bereiden van de gerechten dusdanig duidelijk te maken dat u het eenvoudig uitvoert in uw keuken! Bekijk snel de recepten!