Overheerlijke lunch recepten

Waar het doordeweeks nogal eens lastig is een heerlijke lunch te bereiden, is het weekend hier uitermate geschikt voor! Verwen uzelf én uw gezin met een goed gevulde lunchtafel met de heerlijkste lunchrecepten. We hebben voor u alvast een aantal lunchrecepten samengesteld!

Heerlijke soep-lunch gerechten

Voor het opfleuren en uitbreiden van een lunch is het bereiden van een soep een fantastische manier. Het maken van een lekkere soep hoeft namelijk niet heel lang te duren, maar kan overige lunch gerechten als brood enorm versterken! Een goed voorbeeld hiervan is het lunch recept voor een romige aspergesoep met hamblokjes: als bijgerecht éxtra lekker. Echter, naast de functie als bijgerecht kan een soep óók centraal staan in de vorm van een maaltijdsoep! Neem bijvoorbeeld onze goed gevulde tomatensoep met bretonsgehakt, slierten pasta, aardappelen en gehaktballetjes.

 

Een burger als lunch recept                             

Een andere methode voor het vullen van de hongerige magen tijdens de lunch is het toevoegen van een goed gevuld broodje. Neem bijvoorbeeld onze Noorder hotdog met onder andere piccalillycrème en rode kool salade. Een blaadje veldsla, wat gebakken uitjes en augurkblokjes erbij en u hebt een heerlijk lunch gerecht.

Hebt u écht honger? Kies dan voor onze Mega Cheeseburger en vervang de frit door een lekkere frisse salade. Met deze gerechten zorgt u ervoor dat u uw lunchtafel goed vult en dat u en uw tafelgenoten de lunch met een voldaan gevoel verlaten.

Lunch recepten voor een volledige lunch

U lees het: met de lunch recepten van Poiesz Supermarkten zorgt u voor een volledige lunch: van een heerlijk broodje tot een smaakvolle soep! En het mooie van dit alles is dat u erin slaagt ieder gerecht succesvol te bereiden. We hebben namelijk voor al deze recepten van het wat-maak-je-menu een handige instructievideo gemaakt. U kunt dus terwijl u de instructies leest óók nog eens afkijken hoe het lunch gerecht gemaakt wordt!

 

De heerlijkste maaltijd bereid u met de recepten van Poiesz Supermarkten!