Makkelijke recepten

Op zoek naar makkelijke recepten voor alledag? Zelf koken, maar geen tijd om urenlang in de keuken te staan? Met onze makkelijke recepten zet u snel en makkelijk een heerlijke maaltijd op tafel!

Makkelijke recepten voor 4 personen

Op onze website vindt u tal van makkelijke recepten die u snel kunt bereiden. Alle ingrediënten voor deze recepten vindt u bij uw plaatselijke Poiesz supermarkt. En dat is wel zo makkelijk; want hoe vaak komt u geen ingewikkelde recepten tegen waar u bijzondere kruiden of niet-alledaagse ingrediënten voor nodig heeft? Niet handig als u op het laatste moment een lekkere maaltijd wilt koken. Bij Poiesz vindt u recepten met eenvoudige ingrediënten die u áltijd kunt maken. Daarbij kunt u denken aan:

 

Op zoek naar makkelijke recepten op basis van een bepaald ingrediënt? Gebruik dan de zoekfunctie op onze receptenpagina. Zo vindt u snel een recept met de ingrediënten die u zelf al in huis heeft.

 

 

  

 

 

 

Makkelijke recepten met gehakt

Gehakt is het perfecte ingrediënt voor een snelle en eenvoudige maaltijd. Als u het gehakt rul bakt, is het vaak al binnen 5 minuten klaar. In combinatie met de juiste ingrediënten zet u zo snel een heerlijke maaltijd op tafel. Een aantal makkelijke recepten met gehakt zijn:

 

 

Nog meer makkelijke recepten vinden? Bekijk alle recepten >>