Vind de lekkerste pasta recepten met Poiesz!

Bent u op zoek naar lekkere pasta recepten? Poiesz denkt met u mee zodat u altijd inspiratie heeft om de lekkerste pastagerechten te maken!

Pasta recepten van Reitse Spanninga

Bent u specifiek op zoek naar de lekkerste pasta recepten? Ons speciale ‘Wat Maak Je Menu’ zit boordevol inspiratie! Via de zoekfunctie kunt u zelf aangeven naar welke pasta recepten u zoekt. Wilt u graag een pastagerecht met kip maken? Of bent u juist op zoek naar vegetarische pasta recepten? Inspiratie genoeg! Bezoek onze receptenpagina en ontdek welke recepten bij u in de smaak vallen.

De pasta recepten van Poiesz smaken naar meer…

Naast de recepten van Wat Maak Je Menu kunt u op onze website ook seizoensgebonden pasta recepten vinden. Zo vindt u in de herfst de heerlijkste stoofpotjes met pasta en in de zomer frisse pasta recepten met salade. Ook ligt er iedere maand een nieuw magazine ‘Boodschappen’ voor u in de winkel, waarin we naast recepten ook handige keukentips met u delen. Kortom; Poiesz geeft u in ieder seizoen volop inspiratie!

Pasta recepten van Poiesz: kom proeven in de winkel!

Elke vrijdag en zaterdag kunt u menutips proeven in de Poiesz supermarkt bij u in de buurt! Een medewerker opgeleid door Reitse Spanninga kookt dan voor u. Hier ontdekt u ook de lekkerste pasta recepten. Valt het in de smaak en wilt u het gerecht thuis maken? Pak het receptenkaartje in de winkel of bekijk de recepten op de website. Eet smakelijk!