Snelle recepten

Als thuiskok moet u vaak een balans vinden tussen snel én lekker koken. Gelukkig zet u met behulp van de snelle recepten van Poiesz in een handomdraai een heerlijk gerecht op tafel. Smullen gegarandeerd!

Snelle recepten avondeten

Het bereiden van het avondeten is voor velen een uitdaging. U wilt graag iets verrassends koken, maar tegelijkertijd heeft u geen tijd om uren in de keuken te staan. Met onze snelle recepten voor het avondeten wordt dit een stuk makkelijker. Van noedels en pasta tot voorgekookte aardappeltjes of rijst; er zijn tal van basisingrediënten waarmee u snel een smaakvolle maaltijd maakt. Hieronder delen wij alvast drie snelle recepten met u:

 

Uiteraard vindt u op onze receptenpagina nog heel veel andere maaltijden die u snel op tafel zet!

 

Snelle recepten hoofdgerecht

Wilt u uw gasten meerdere gangen presenteren en bent u op zoek naar snelle en eenvoudige recepten voor het hoofdgerecht? Ook dan hebben wij een aantal heerlijke inspirerende recepten voor u. Met zorgvuldig uitgekozen ingrediënten zet u eenvoudig een heerlijk hoofdgerecht op tafel. Daarbij kunt u denken aan mosselen, een malse rundersteak, sappige varkenshaas of bijzondere (seizoens)groenten zoals asperges. Benieuwd? Laat u inspireren door onze favoriete snelle recepten voor het hoofdgerecht:

 

Op onze receptenpagina kunt u nog veel meer lekkere en snelle recepten vinden voor het hoofdgerecht. Laat u inspireren!

 

Makkelijke snelle recepten voor alledag

Op zoek naar makkelijke snelle recepten die áltijd goed in de smaak vallen? Onze receptenpagina biedt ideeën genoeg! Veel van deze recepten zijn supersnel klaar, vereisen weinig voorbereidingstijd en zijn ook nog eens heel makkelijk te maken. Hieronder hebben we alvast een aantal heerlijke recepten voor u op een rij gezet:

 

Nog meer snelle recepten vinden? Bekijk alle recepten >>