Heerlijke soep recepten

Er zijn weinig recepten die op zoveel verschillende plaatsen ter wereld worden geserveerd als soep. Ieder land heeft zijn specialiteiten, en dat leidt er dan ook toe dat er voor iedere gelegenheid een geschikt soep recept te vinden is. Wij hebben voor u de lekkerste recepten verzameld!

Legendarische familie soep recepten

Bijna iedere familie heeft een familie soep recept dat al generaties een aantal keer per jaar op tafel staat. Of het nu gaat om Oma’s kippensoep of moeders winterse erwtensoep: ze verliezen nooit hun smaak! Deze recepten worden vaak meerdere keren gedeeld en uitgelegd, echter de extra ‘touch’ van oma of moeder valt helaas niet te kopiëren. Om er tóch voor te zorgen dat er een heerlijke soep op tafel komt te staan hebben wij voor u een aantal soep recepten geselecteerd. Bekijk onze receptenpagina, of lees snel verder voor een aantal voorbeelden!

De soep recepten van Poiesz supermarkten

Een soep recept past op meerdere manieren bij het door u bereide maaltijd. Voorbeelden hiervan zijn een lekkere gevulde maaltijdsoep of een soep als voorgerecht om de eerste honger te stillen. Wat dacht u van een Heldere bouillon van hamreepjes of Mosterdsoep met spekjes van Friese droge worst als voorgerecht of Erwtensoep met saté van worst met roggebrood als winters hoofdgerecht. En mocht u toe zijn aan de lunch, dan hebben wij voor u de Kerriesoep met breekbrood geselecteerd. En doordat er bij een groot deel van deze recepten een video is gemaakt, is het voor iedereen mogelijk deze soep recepten te maken!

Inspiratie voor uw soep recept               

Wilt u graag uw eigen soep recept creëren, maar mist u inspiratie? Iedere vrijdag en zaterdag kunt u menutips proeven in de Poiesz supermarkt bij u in de buurt! Eén van onze medewerkers laat u een aantal heerlijke recepten proeven, en hier horen natuurlijk ook onze soeprecepten bij! De recepten van deze gerechten vindt u eenvoudig op onze receptenpagina, maar het is natuurlijk helemaal leuk wanneer u er uw eigen draai aan geeft!