Een heerlijk vis recept

Het bereiden van een goed en lekker vis recept is nog niet zo eenvoudig. De bereidingswijze verschilt in veel gevallen veel van vlees, en ook combinaties met allerlei ingrediënten passen niet altijd. Gelukkig hebben wij alvast een aantal heerlijke combinaties voor u bedacht, zodat u verzekerd bent van een heerlijk vis gerecht op tafel. En daarbij: de video’s  zorgen ervoor dat u altijd slaagt in het bereiden van de recepten! Lees verder voor een aantal heerlijke vis recepten!

Vis recept met zalm

Eén van de meest bekende vissoorten is de zalm. Deze relatief zachte vis kan worden gebakken, gerookt of worden toegevoegd aan een heerlijke zalm. Ook bij Poiesz supermarkten hebben we een aantal heerlijke zalm recepten op ons menu staan. Wat dacht u bijvoorbeeld van de zalm met Hollandse asperges, krieltjes en dillesaus? Met een heerlijke witte wijn- en dillesaus én natuurlijk heerlijke asperges doet u uw tafelgenoten versteld staan met dit vis recept!

 

Variëren met vis recepten

Bent u niet zo’n liefhebber van enkel zalm? Gelukkig is de vissoort erg geschikt voor het maken van een combinatie met andere vissoorten zoals garnalen. De Spanjaarden zijn ook aan de haal gegaan met deze combinatie, en hebben een heerlijke Paella met garnalen, kiphaasjes, zalm en saffraanrijst samengesteld! Heerlijk voor een mooie zomerdag, of juist wanneer u belang heeft bij een beetje zon in huis. Naast dit recept heeft Reitse Spanninga ook de zalm met tagliatellepasta, tomatensaus, doperwtjes en garnalen bereidt: ook heerlijk!

Vis recept met kabeljauw

Naast zalm recepten is ook de kabeljauw erg geschikt voor een combinatie met garnalen. Neem bijvoorbeeld de verse kabeljauw met wokgarnalen en witte wijn saus. In combinatie met wortels, waspeentjes en ui-ringen heeft u in een mum van tijd een compleet gerecht op tafel.

 

Al genoeg geïnspireerd? Mocht u op zoek zijn naar nóg een aantal vis recept ideeën, neem dan een kijkje in ons boodschappen magazine. Hier vindt u, naast heerlijke visrecepten, ook verschillende andere recept ideeën voor ieder moment van het jaar. Tot snel in één van de Poiesz supermarkten bij u in de buurt!