Vlees recepten

In Nederland zijn we welbekend met een aantal welbekende vlees recepten. Bovenaan deze lijst met vlees recepten staat natuurlijk de stamppot met een ouderwets gedraaide gehaktbal (of met andere stukken vlees), gevolgd door de bruine bonensoep met spek en varkensvlees. Beide passen erg goed in het gure herfst- of winter weer, maar ook voor de overige seizoenen zijn er tal van vlees recepten te vinden: dan wordt het namelijk weer tijd voor de barbecue!

Schnitzel vlees recepten

Een overgewaaide vleessoort van onze Oosterburen is de schnitzel, en ook in Nederland zien we deze graag op onze eettafel verschijnen. Bij Poiesz supermarkten zijn de heerlijkste vlees recepten met schnitzel met zorg samengesteld. Bekijk eens een aantal van onze schnitzel recepten! Wat dacht u van bijvoorbeeld de Jägerschnitzel met gebakken aardappelen, of de krokante gehaktschnitzel met pepersaus, salade en krielaardappeltjes? Met de instructievideo’s tovert u ze in volle glorie op uw bord!

Hoogstaande vlees recepten                    

Bent u van plan om lekker een dagdeel, of zelfs een hele dag in de keuken te gaan koken? Voor het bereiden van een hoogstaand vlees recept hoeft u niet de koks-opleiding te hebben afgerond: met behulp van onze vlees recepten bereidt u ze eenvoudig! Een voorbeeld van een recept dat nét wat meer tijd nodig heeft is het stoofpotje waddenrundvlees hachee met Noorderkracht speciaalbier. Door de stoofpot een aantal uur te laten sudderen wordt het rundvlees heerlijk zacht, en door het tot slot nog af te blussen met het speciaalbier behoudt het vlees zijn malse structuur!

Goede voorbeelden van vlees recepten

Naast bovenstaande voorbeelden hebben we nog tal van andere vlees recepten samengesteld. Voor nog meer inspiratie op het gebied van vlees recepten, maar natuurlijk ook tal van andere gerechten kunt u een kijkje nemen op onze receptenpagina. Hier vindt u recepten geschikt voor ieder seizoen, zodat u uw etenstafel het hele jaar door vult met de heerlijkste gerechten!