Wraps recepten voor iedere gelegenheid

We zien ze steeds vaker langs komen. Op feestjes, in de broodtrommel of bij het diner: wraps zijn geschikt voor iedere gelegenheid! De lekkerste wraps recepten vindt u op onze receptenpagina, zodat ook u kunt genieten van heerlijke wraps met kip, zalm of één met lekkere exotische variaties!

Exotische wraps recepten                           

Natuurlijk lenen wraps recepten zich uitstekend voor het bedenken van de wat exotischere variaties. Een erg goed voorbeeld hiervan is de Griekse wrap met gyrosreepjes, gele rijst en witte kool salade. In het filmpje op de receptpagina wordt duidelijk uitgelegd hoe het gerecht moet worden bereid zodat ook u deze maaltijd eenvoudig op tafel zet! Reken maar dat uw gasten verrast zullen zijn! Ook verassend en exotisch zijn bijvoorbeeld de wrap gevuld spinazie en kip of de wrap met hoemoes, avocado, farmer rauwkost en een heerlijke dipsaus met verse koriander en limoen. Heerlijke variaties op een welbekend gerecht!

 

 

Wraps recepten in ons eigen magazine

Bij Poiesz willen we u graag zo af en toe inspireren, zodat u ook zélf uw heerlijke recepten kunt samenstellen. Eén van de manieren waarop we dit proberen te doen is het uitgeven van ons eigen ‘Boodschappen Magazine’, en ook in dit magazine komen zo af en toe de heerlijkste wraps recepten voorbij! Blader lekker online door het magazine, en raak geïnspireerd voor het maken van uw eigen variatie op één van onze wraps recepten!