Ingrediënten voor 4 perso(o)n(en)

  • 4 pistolet broodje

  • 20 gram veldsla

  • 3 eetlepels mayonaise

  • 12 plakjes Cervelaat

  • 2 gehakte gekookte eieren

  • 2 eetlepels gesneden bieslook

Bereidingswijze

  • Halveer het Pistolet broodje met een kartelmes
    en besmeer beide zijden met mayonaise
  • Beleg het broodje met de cervelaat
  • Hak het gekookte ei en leg het op de cervelaat
  • Garneer blaadjes veldsla
  • Doe het broodkapje er bovenop
TIP:

Het perfecte gekookte ei:

  • Kook water in een steelpan
  • Doe de eieren voorzichtig met een schuimspaan in het kokende water
  • Zet de wekker op 7 minuten
  • Koud spoelen en gelijk pellen
  • Komen de eieren uit de koelkast? Dan 30 seconden langer laten koken
  • Gebruik een eiersnijder om de eieren mooi te snijden. Leg ze daarna overdwars in de eiersnijder en snij ze nogmaals door om prachtige ei blokjes te krijgen.