Boeren broodje cervelaat met ei, bieslook en veldsla
Ingrediënten voor 4 perso(o)n(en)
4 pistolet broodje
20 gram veldsla
3 eetlepels mayonaise
12 plakjes Cervelaat
2 gehakte gekookte eieren
2 eetlepels gesneden bieslook
Bereidingswijze
Halveer het Pistolet broodje met een kartelmes en besmeer beide zijden met mayonaise
Beleg het broodje met de cervelaat
Hak het gekookte ei en leg het op de cervelaat
Garneer blaadjes veldsla
Doe het broodkapje er bovenop
TIP:
Het perfecte gekookte ei:
Kook water in een steelpan
Doe de eieren voorzichtig met een schuimspaan in het kokende water
Zet de wekker op 7 minuten
Koud spoelen en gelijk pellen
Komen de eieren uit de koelkast? Dan 30 seconden langer laten koken
Gebruik een eiersnijder om de eieren mooi te snijden. Leg ze daarna overdwars in de eiersnijder en snij ze nogmaals door om prachtige ei blokjes te krijgen.