Ingrediënten voor 4 perso(o)n(en)

  • 4 vers afgebakken Poiesz pistoletjes

  • 1 krokante XL schnitzel

  • 20 gram veldsla

  • 2 tomaten

  • gesnipperde uitjes

  • uitgebakken krokante spek plakjes

  • Calvé BBQ saus

Bereidingswijze

  1. Halveer de pistoletjes met een kartelmes.
  2. Maak de kant en klare schnitzel warm in de voorverwarmde oven volgens bereidingswijze op de verpakking.
  3. Besmeer de broodjes aan beide zijden met de BBQ saus.
  4. Snijd de gebakken schnitzels in reepjes van 1 cm dik.
  5. Beleg het broodje met veldsla en leg de lauwwarme schnitzelreepjes erop.
  6. Snijd de tomaten in plakken en verdeel deze over de broodjes.
  7. Giet er nog een klein beetje BBQ saus over en beleg het met uitgebakken spekplakjes.
  8. Doe de bovenste helft van het broodje erop.

 

Tip

Gebruik een kartelmes voor het doorsnijden van de broodjes. Doe de uitgebakken spekreepplakjes nog 1 minuut in de oven bij de Schnitzel en je hebt prachtig krokante spekplakjes.