Ingrediënten voor 4 perso(o)n(en)

  • 4 vers gebakken croissants
  • 50 gram zachte zeezoutboter
  • ½ eetlepel Marne mosterd
  • 8 plakken oude Beemsterkaas
  • 8 blaadjes witlof
  • 2 tomaten
  • 1 appel in plakjes
  • Paar sprieten verse bieslook

Bereidingswijze

  • Snij de tomaat in dunne plakken.
  • Snij de bieslook fijn.
  • Halveer de croissants door ze met een kartelmes in te snijden.
  • Besmeer de croissant dun met de zeezoutboter.
  • Leg op de bodem van de croissant 2 witlofblaadjes en 2 dunne plakken appel
  • Leg hierop 2 plakken oude Beemsterkaas.
  • Besmeer de plakken kaas met een klein beetje mosterd.
  • Leg er 2 plakken tomaat op en bestrooi met fijngehakte bieslook.
  • Kapje van de croissant erop en serveer in een servetje