Ingrediënten voor 4 perso(o)n(en)

  • 1 Lodewijker bruin stokbrood
  • zakje à 100 gram ijsbergsla
  • 2 tomaten
  • 12 plakken crispy bacon
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 4-5 eetlepels mayonaise

Bereidingswijze

  • Meng 1 eetlepel olijfolie met 1 theelepel kerriepoeder. Meng het kerriemengsel met 4 eetlepels mayonaise to een gladde saus.
  • Snij het stokbrood in 4 gelijke delen. Halveer elk stuk met een kartelmes.
  • Zij de ijsbergsla in dunne reepjes.
  • Snij 2 tomaten in plakjes.
  • Besmeer elk broodje met de kerriemayonaise.
  • Beleg het broodje met sla en daarna met 3 plakken tomaat.
  • Verdeel daarna de tomatenplakjes losjes over het broodje en garneer het af met 3 plakjes crispy bacon per broodje.