Ingrediënten voor 4 perso(o)n(en)

  • 4 pistolet broodjes
  • 2 kleine witlof stronkjes of 1 grote witlof stronk
  • 4 plakken varkensgebraad
  • 1 Granny Smith appel
  • Yoghurt dressing

Bereidingswijze

  • Halveer de pistoletjes met een kartelmes en besmeer beide zijden met de yoghurt dressing.
  • Snijd de witlofstronk door de midden en halveer ook deze helft. Verwijder de pit en snijd met een scherp mes de witlof in reepjes. Doe dit in een kom.
  • Snijd plakken van de ongeschilde appel van 1 cm rondom het klokhuis van de appel.
    Snijd de plakken in reepjes en vermeng het met de witlof.
  • Breng de salade op smaak met de yoghurtdressing.
  • Beleg het broodje met de plakken varkens gebraad en de witlofsalade.
  • Doe het broodkapje er bovenop.