Belangrijke veiligheidswaarschuwing Schoof mini pistolets en Schoof en g’woon witte baguettes
Noordertrots
Verkozen tot beste supermarkt
0
Aanbiedingen
Acties
Spaaractie
Boodschappen bestellen
Gebak bestellen
Onze winkels
Service
0
Home
Aanbiedingen
Acties
Spaaractie
Boodschappen bestellen
Gebak bestellen
Onze winkels
Service
Home
Broodjes van de week
Zacht puntje met knakworst, rauwe andijvie en mosterd mayonaise
Zacht puntje met knakworst, rauwe andijvie en mosterd mayonaise
Ingrediënten voor 4 perso(o)n(en)
4 zachte puntjes
4 grote knakworsten
15 gram rauwe andijvie
2 eetlepels mosterd
2 eetlepels mayonaise
1 eetlepel gedroogde uitjes
Bereidingswijze
Snijd met een kartelmes de witte puntbroodjes in de lengte aan de bovenkant in
Meng gelijke delen mosterd en mayonaise in een kom
Besmeer de binnenkant van de broodjes royaal met mosterdmayonaise
Verdeel een beetje rauwe andijvie in de broodjes
Leg de verwarmde knakworsten in de broodjes en garneer met een eetlepel mosterdmayonaise
Strooi er een beetje gedroogde uitjes overheen
Blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van acties, aanbiedingen en activiteiten? Vul uw e-mailadres in.
Inschrijven