Ingrediënten voor 4 perso(o)n(en)

  • 4 zachte witte puntjes

  • 1 Poiesz slagers rookworst

  • 40 gram zuurkool

  • 2 eetlepels mosterd

  • 12 mini augurken

  • 3 eetlepels gedroogde uitjes

  • 2 takjes verse peterselie

Bereidingswijze

  • Snij met een kartelmes de witte puntbroodjes in de lengte aan de bovenkant in.
  • Besmeer de binnenkant royaal met mosterd
  • Laat de zuurkool goed uitlekken. Verdeel de zuurkool over het broodje.
  • Snij de rookworst in plakjes.
  • Beleg 1 broodje met 6-8 plakjes rookworst.
  • Halveer de augurkjes in de lengte. Leg per broodjes 6 halve augurkjes op de plakjes rookworst.
  • Hak de peterselie fijn.
  • Strooi de gedroogde uitjes en peterselie er overheen.