Ingrediënten voor 4 perso(o)n(en)

4 plakken Lodewijker vloerbrood naar keuze

2 pakjes gegrilde rosbief
3 eetlepels truffelmayonaise
2 eieren

Peper uit de molen

Veldsla

Bereidingswijze

Bereidingstijd: inclusief koken van eieren, 12 minuten

 

Werkwijze

  1. Kook de eieren 8 minuten.
  2. Besmeer 4 plakken Lodewijker vloerbrood royaal met truffelmayonaise.
  3. Beleg de plakken Lodewijker vloerbrood met rosbief en breng op smaak metpeper.
  4. Halveer de eieren, verwijder de dooier en wrijf deze door een zeef.
  5. Spoel de eiwitdelen schoon en hak het eiwit in blokjes.
  6. Verdeel de eiwitblokjes en het fijn gewreven eigeel over de rosbief.
  7. Garneermetstreepjes truffelmayonaise en veldsla.