De eenvoudige recepten van Poiesz

Zoekt u eenvoudige recepten waarmee u elke dag weer iets anders op tafel tovert? U ontdekt onze veelzijdige recepten in de Poiesz bij u in de buurt of neem een kijkje op de receptenpagina op onze website. Wat uw voorkeur ook heeft, er is altijd een vers antwoord op de vraag: “Wat eten we vandaag?”

Eenvoudige recepten voor elk seizoen

We geven u receptinspiratie voor elk seizoen en uiteenlopende tips voor de meest heerlijke combinaties die u eenvoudig kunt bereiden. Natuurlijk vinden we het niet erg om u eerst te overtuigen. Daarom kunt u iedere vrijdag en zaterdag in uw Poiesz onze lekkere menutips proeven. Er wordt op deze dagen namelijk voor u gekookt door één van onze speciaal hiervoor opgeleide medewerkers. Bent u enthousiast over de smaak en wilt u het menu zelf gaan maken? In onze eenvoudige Wat Maak Je Menu recepten leest u alles over de bereidingswijze en ingrediënten.

Ons inspiratiemagazine ‘Boodschappen’

Wilt u nu op uw gemak online door onze heerlijke eenvoudige recepten bladeren en handige keukentips ontdekken? Dan ligt er maandelijks gratis een nieuwe editie van ons inspiratiemagazine Boodschappen voor u klaar. Bovendien kunt u naast eenvoudige recepten uit het Noorden ook volop receptinspiratie vinden voor het maken van de lekkerste verse broodjes, heerlijk verfrissende cocktails en gezonde en smakelijke smoothies. Daarbij komen veel van de ingrediënten van lokale leveranciers. Want zeg nu zelf, wat wordt er niet geproduceerd, geoogst en geteeld in Friesland en andere noordelijke provincies?

De verse Smaak van het Noorden

Bij Poiesz Supermarkten zijn we gepassioneerd over de Smaak van het Noorden. Dit is dan ook de reden waarom wij zoveel mogelijk producten uit de Schijf van Vijf uit de regio halen. Een ander voordeel is hierdoor dat wij u altijd van absolute versheid kunnen verzekeren. Deze verse Smaak van het Noorden vindt u terug in vrijwel al onze recepten en uiteraard in de boodschappen die u in uw Poiesz doet. Vind de Poiesz bij u in de buurt!