Gezonde snacks: verantwoord snoepen bij Poiesz

Wanneer je denkt aan snacks schieten er waarschijnlijk gelijk beelden van bijvoorbeeld chips, chocola en bitterballen door je gedachten. Niet minder willen snacken, maar tóch gezonder leven? Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om gezond te snoepen. Zo vindt u bijvoorbeeld in de Schijf van Vijf genoeg ingrediënten voor gezonde snacks! Bij Poiesz Supermarkten kunt u hiervoor te kust en te keur. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en verantwoorde snacks uit de regio zijn hier een uitgelezen voorbeeld van.

Gezonde snacks uit de Schijf van Vijf

Bij Poiesz Supermarkten zijn we gepassioneerd over de Smaak van het Noorden, en mede daarom halen wij zoveel mogelijk van onze producten bij Noord-Nederlandse leveranciers vandaan. Daarbij komt dat dit ook perfect aansluit bij ons duurzame karakter. Vrijwel de complete Schijf van Vijf wordt lokaal geoogst, geteeld en geproduceerd en daarom durven wij u ook altijd absolute versheid te garanderen. Gezond betekent bij Poiesz dus ook echt gezond en zo maakt u bij ons een zeer duurzame keuze. Bekijk al onze duurzame, diervriendelijke en biologische producten op deze pagina.

 

Van fruit en groente tot zuivel en noten: genoeg gezonde snacks!

Wat zijn nu de mogelijkheden tot snoepen van gezonde snacks? Natuurlijk is fruit een uitgelezen voorbeeld van een gezonde snacks. Appels, peren, bananen, citrusvruchten, druiven, meloenen maar ook exoten en kiwi’s: alles is mogelijk én uitermate geschikt als gezonde snack! Daarnaast hebben we eveneens een ruim assortiment aan zacht fruit en zijn ook alle denkbare groentes in ons assortiment vertegenwoordigd. Ook noten en gedroogd fruit gelden als gezonde tussendoortjes net zoals zuiveldranken en ontbijtdranken. Kortom, wat uw voorkeur ook heeft bij ons vindt u altijd uw favoriete snack die gezond is. Bekijk ons verse aanbod in de Poiesz bij u in de buurt!

Smoothies en andere gezonde recepten

Wanneer u meerdere gezonde ingrediënten uit de Schijf van Vijf wilt combineren dan bevelen wij van harte een smoothie aan. Smoothies zijn vandaag de dag ongekend populair en dat is niet zonder reden. Daarom vindt u tal van receptinspiraties voor smoothies op onze website. Een smoothie met verse munt bijvoorbeeld of smoothies waarbij bessen als belangrijkste ingrediënt worden toegevoegd. Maar ook voor gezonde broodjes en andere gezonde lekkernijen vindt u volop inspiratie bij de recepten van Poiesz Supermarkten.