Koken met kinderen én Poiesz

Door te koken met kinderen beleeft u ongetwijfeld enorm veel plezier! Bij Poiesz Supermarkten geven we u graag inspiratie voor lekkere en gezonde recepten die u samen eenvoudig op tafel zet. Gezellig en tegelijkertijd leerzaam, want jong geleerd is immers oud gedaan.

Receptinspiratie om te koken met kinderen in het Noorden

Bij Poiesz vindt u volop inspiratie voor gerechten die u samen met uw kind kunt bereiden. De recepten zijn niet te moeilijk maar wel gezond én lekker, zodat de meeste kinderen ze graag lusten. Denkt u daarbij aan een heerlijke soepmaaltijdverjaardaghapjes of een lekkere verse pizza. Ook voorafjes van vers fruit kunnen op het enthousiasme van de jonge keukenprinsen en -prinsessen rekenen, evenals het toetje. Omdat Poiesz gepassioneerd is over de Smaak van het Noorden bent u hierbij verzekerd van absolute versheid waardoor de gerechten ook nog eens zeer voedzaam zijn.

Wat Maak Je Menu recepten om te koken met uw kinderen

U vindt de inspiratie voor uiteenlopende gerechten op onze site, onder meer bij onze Wat Maak Je Menu recepten. Hierin ontdekt u een grote diversiteit aan gerechten die u ook kunt koken met kinderen. Deze diversiteit zorgt ervoor dat uw kind enthousiast blijft en u kunt samen met hem of haar kiezen wat er vandaag op tafel wordt gezet. Daarbij werkt het betrekken van uw kind bij het maken van eten ook wanneer u kind moeilijk eet. Samen eten maken motiveert en maakt het uiteindelijke resultaat nóg lekkerder!

Inspiratiemagazine Boodschappen

Naast de receptinspiratie op onze website vindt u hier ook ons Inspiratiemagazine Boodschappen. Dit is een gratis online magazine die wij maandelijks uitbrengen. Hierin treft u de meest uiteenlopende en handige keukentips aan, evenals verrassende en soms seizoengebonden recepten die u samen met uw kind kunt maken. Wilt u samen met uw kind een broodmaaltijd op tafel zetten? Neem dan een kijkje bij de lekkere broodjes recepten op onze site. Eet smakelijk!