RECEPTEN LEKKER DECEMBER

Poiesz helpt je om de lekkerste decembergerechten te bereiden. Van biefstuk met sjalotten-wijnsaus, eendenborst met blauwe bessen en kruidkoek, parelhoen met garnalen tot gegrild wildbiefstukje met cranberry-portsaus en wildbouillon met gerookte eendenborst.

Kruidkoek karamel en aardbeien cheesecake-ijs met aardbeienbonbons en slagroom
Poiesz Cordon bleu kerst rollade met wintergroenten, stoofpeertjes en kastanjechampignons
Hertenbiefstuk met zachte pepersaus aardappel knolselderijpure, broccoli en winterwortel
Poiesz kippenrollade met Oosterse kerriesaus spitskool met paprika en cashewnoten
Gerookte zalm bonbon met Poiesz scharrelei omelet
Luxe Smoothie van mango en kiwi
Suikerbrood Ontbijt sandwich met cranberries
Varkenshaas met Noorderkracht biersaus, haricots verts en aardappelpuree
Noorder witlof soep met droge worst en Riperkrite kaascroutons
Fryske dúmkes kwarktaart
Varkensrollade met champignons, uien en stoofperen
Huzarensalade met aardappelen, appels en augurken
Noorder Desserttrifle
Blauwe roquefort kaas op toast met sinaasappel marmelade
Tomatensoep Met Noorder gehaktballetjes en verse basilicum
Warme Lodewijker kaasrol met De Deelen boerenkaas en beenham
Suikerbrood Ontbijtsandwich met gele room en peer
Friese droge worst en grillworst spies met augurkjes, tomaat en mosterdmayonaise
Lodewijker stokbrood met brie, walnoten en honing
Mini sandwichpuntjes van roggebrood met Riperkrite kaas, tomaat en bieslook
Zalm gemarineerd met Groninger mosterd
Mini omelet met champignons en bosuitjes
Hamburgertje met Riperkrite kaas en tomaat
Brúne boanen met paprika, rode ui en crème fraîche
Gemarineerd speklapje met BBQ-tomaten-glacé
Boerenkip met spek
Sint saté van kippenhaasjes pittige Groningse mosterdsaus
Stro aardappeltjes met Friese kaas
Spiesje met een blokje vis, garnalen en cherrytomaat