Ciabatta brood met lauwwarme beenham en Amelander mosterdsaus

Ingrediënten voor 4 perso(o)n(en)

4 ciabatta afbakbroodjes
400 gram Poiesz beenham populair
6 eetlepels Noordertrots Amelander mosterddressing
½ rode ui in dunne ringen
8 komkommerplakjes

Aluminiumfolie

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 220°C.
  • Bak de ciabatta broodjes af volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Laat de broodjes 10 minuten afkoelen/uitdampen op een ovenrooster.
  • Snijd de rode ui in dunne ringen en de komkommer in plakjes, houd apart.
  • Leg de beenham op een bakplaat of in een ovenschaal en dek het af met aluminiumfolie.
  • Verwarm de ham 3-4 minuten in de oven van 220°C.
  • Halveer de broodjes en besmeer de onderse helft met de Amelander mosterddressing.
  • Beleg de onderste helft van het broodje royaal met de lauwwarme beenham.
  • Garneer met komkommer en rode uiringen en verdeel nog een paar druppels mosterddressing over de ham.
  • Doe het ciabatta broodkapje op het broodje en serveer direct.